Mystisk vejrfænomen forårsaget af extraterrestrial aktivitet?

Mystisk vejrfænomen forårsaget af extraterrestrial aktivitet (?) udfoldede sig over Odense om aftenen kl. 19.19 den 11. August 2012. Jeg var igang med at tage billeder af en kondensstribe og fotograferede uanende en lille sky...

Mystisk vejrfænomen forårsaget af extraterrestrial aktivitet?

Billederne afslører den brugte 40+ sekunder på at manifestere sig til det du kan se i det næste billede herunder.



Og i det sidste billede taget 12 sekunder senere er det forsvundet ud i den blå luft? Nederst i artiklen kan du se de tre originale fotografier i høj opløsning for bedre overblik da ovenstående billeder er beskåret og forstørret.

Mystisk vejrfænomen med sær forskel i lys intensitet

I begge billeder herover vil du sikkert bemærke der er en forskel i lys intensiteten. Den er svagt tydelig i det øverste billede til højre på objektet og især tydelig i det sidste billede herover i midten af objektet. Sidstnævnte billede herover har jeg også lavet som et negativ så du bedre kan se forskellen i lys intensitet, se herunder.

Mystisk vejrfænomen (Negativ)

I negativet herover er der farvemæssigt en indikation på at noget andet end skyen også er der. Den mærkelige sky-manifestation eller kondensering om man vil har en ekstra beboer. Som om der er et objekt der gemmer sig inde i skyen.

Mystisk skyfænomen forårsaget af extraterrestrial aktivitet?

Når man forstørrer billedet yderligere ser det faktisk ud som om der er et UFO der gemmer sig inde i den mystiske sky. Det er lidt formet som en rektangel med afrundede hjørner der passer perfekt ind i en lige så perfekt afformet udhulning. Der hvor objekt og sky mødes på venstre side er der en skygge langs kanten.

Mystisk sky indikation på extraterrestrial aktivitet?

Jeg har taget tusindvis af fotografier af skyer og andre vejr fænomener siden 2009. Og den her sky er helt unik. Den store forskel i lys-intensitet plejer jeg ikke at se hos skyer på denne måde. Solen kan forårsage store forskelle i lysintensitet men bare ikke på denne her måde. Om det mystiske skyfænomen er forårsaget af extraterrestrial aktivitet er selvfølgelig et kvantespring i en mulig forklaring. Men dét at den mystiske sky er helt forsvundet 12 sekunder senere tvinger mig til at overveje extraterrestrial aktivitet. Er dette et rumskib, et UFO, der skaber sin egen sky at gemme sig i?

Fotografier i høj opløsning

Se de originale fotografier herunder og vurder selv om det er extraterrestrial aktivitet eller blot et normalt vejrfænomen...

Observations data

  • Danmark, Odense 11. August ‎2012 kl. 19:19
  • Kamera position: Google Maps
  • Kamera: Sony A-100 kamera med Sony standard 3.5-5.6 / 18-75mm zoom lens
  • Kompas retning: Vest

Gå tilbage til UFO billeder fra Danmark eller se mit engelske site My UFO photos med endnu flere UFO fotografier.

Kommentarer